Online dejting

NÄTDEJTING • ONLINE DEJTING

TOPPDEJTING GER DIG ÖVERBLICK
ÖVER DEJTINGSIDORNAS VÄRLD

Hitta rätt dejtingsida för dig!

I VÅRT NYHETSBREV FÅR DU INTRESSANTA NYHETER OM DEJTINGVÄRLDEN samt unika rabatter.

Max 1 gång i månaden kommer intervjuer, artiklar & erbjudanden om dejtingvärlden.

Om ToppDejting

ToppDejting syftar till att vara en plats som sammanfattar de bästa webbplatserna för online dejting utifrån svenskt perspektiv. Vi vill ge en nykter och sanningsenlig bild av dejtingsajter med både ris och ros. Även om alla dejtingsajter har ett kommersiellt syfte så vill man alltid förbättra sig och jag är övertygad att ev. negativ kritik som kommer i all välmening också med tiden kommer att frambringa bättre dejtingsajter. Kritik brukar ha den effekten.

Kommersiellt intresse?

Japp, precis som dejtingsajter så har även vi ett kommersiellt intresse med denna hemsida. Förhoppningsvis så kombinerar vi det kommersiella intresset med en tjänst som gagnar den svenska befolkningen, både män och kvinnor som är singlar.

Värderingar & normer som vi vill främja

Sverige är ett kristet land som återspeglas på vår vackra blå-gula flagga. De värderingar som vi vill främja och beskydda är de kristna grundvärderingarna med familjen som det svenska samhällets grundpelare. Vi hoppas att de som möts på de olika dejtingsajterna som vi lyfter fram ska finna livslång kärlek mellan man och kvinna såsom Gud har tänkt det.

Tack för att du tog dig tid att läsa lite om oss. Vi hoppas kunna utveckla denna hemsida med mycket spännande och berikande innehåll i framtiden.

Ansvarig utgivare
Peter Johansson
CrossGuard

HÅLL DIG À JOUR

Vi ska göra vårt yttersta för att ge dig värdefulla insikter och tips utan att invadera din mailbox.

UPP